کشمش سبز قلمی:

برای تهیه کشمش سبز از امولسیون سرد استفاده میشود.که مخلوطی از درصدهای معین کربنات پتاسیم و روغن کشمش (روغن استرالیایی ) می باشد. مقدار یک لیتر روغن با 2.5 کیلوگرم کربنات پتاسیم در 100 لیتر آب مخلوط می نمایند.انگور را بعد از برداشت تمیز کرده و درون محلول فرو می برند ( مدت20تا 30 ثانیه بسته به نوع انگور ) و سپس آنه را روی رشته های سیم مفتولی داخل بارگاه بهداشتی آویزان می نمایند تا خشک شود. به این روش کشمش سبز تولید می شود و چنانچه بخواهیم می توان از گاز گوگرد برای تهیه کشمش دودی استفاده نمود.در این روش پودر گوگرد را داخل سینی کوچکی ریخته و آن را آتش می زنند. برای همگن شدن پخش گوگرد دریچه هایی در بارگاه تعبیه شده که با باز و بسته نمودن تدریجی آن جریان هوا در داخل بارگاه برقرار میشود.