کشمش شهرستان کاشمر


کشمش کاشمر

شهرستان کاشمر با داشتن ۳ هزار و ۲۰۰ هکتار تاکستان به جهت تولید انگور لطیف و کشمش بی نظیرش، شربت خانه خراسان نام گرفته است.

این محصول به لحاظ لطافت، شیرینی، زود رسی و عاری بودن از آلودگی های خاکی و تماس نداشتن خوشه با خاک منحصر به فرد است به طوری که انگور کاشمر به خاطر عدم استفاده از سموم شیمیایی در مراحل کاشت و داشت، فاقد هرگونه بقایای سموم است.

۲۵ درصد انگور کاشمر به مصرف تازه خوری می رسد و ۷۵ درصد دیگر به کشمش تبدیل می شود. کشمش تولیدی کاشمر که به دو صورت سبز و طلایی فرآوری می شود با عنوان کشمش سبز قلمی کاشمر شهره آفاق است که مورد تقاضای کشورهای بسیاری قرار گرفته است.

کشمش کاشمر با بسته بندی های ۳ کیلویی تحت عنوان کشمش سبز قلمی کاشمر در سطح کشور شناخته شده و از شهرت جهانی نیز برخوردار است. کیفیت بالا، رنگ و طعم، وضعیت کشمش کاشمر را در سطح بالایی قرار داده به طوری که این محصول جایگاه واقعی خودش را در سطح ملی و صادرات پیدا کرده است.